Wasda??

Weeral een blog... den deze is van ons, voor ons en iedereen die iets wil weten over ons,waar we zitten, wat we doen, wat we gaan doen of reeds gedaan hebben met de MOBilome. Simpel dus, juist gelijk ons! Ge moet nie maar ge moogt altijd verder lezen...

zaterdag 6 oktober 2012

De zomer van 2012, part 2

Na ons tripje naar Italië stonden we een weekendje aan de kaaien, hapke eten wa door de stad cruzen met de fiets en ff heel rustig aan!! Heerlijk zo in ons eigen stadje maar de kaaien om vrij en rustig te staan worden alsmaar kleiner en kleiner. Bovendien moesten we ons bakske nog verzetten omwille van een Wodca controle op de kaai! Deju... De week erop was't vertrekken richting Polen. In Polen namen we deel aan den Bikechallenge, een 6 daagse ritten wedstrijd. Ons vader ging mee als begeleider, chauffeur, kok, kinesist, swanjeur, mechanieker en bovenal supporter! We vertokken donderdag 19juli, reden eerst tot in Dresden, sliepen daar aan de McDonalds, en reden vrijdag tot in Polen. 
Dresden, op de parking van den McD...
Daar stonden we op een campingske tot het vertrek maandag. Wij deden uiteraard alles met de fiets en ons vader volgde met ons bakkie van start naar Finish. We trokken zo door een prachtig stukje groen, rustig Polen tot we vrijdag terug kwamen waar we maandag vertrokken waren... Voor een uitgebreider verslag van dat tripje, alweer den anderen blog aub. Ons bakkie deed het prima, ons vader ook en wij reden ook niet slecht! Alweer een meer dan geslaagd "onderweg" tripje!! 

Campingske in Polen, basic maar dik OK

In Tsjechië, met de Domen en Nys Bro's


Somewhere in Polen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten